ukenru
poroshenko-pidpisav-zakon-pro-dobrovilne-obyednannya-teritorialnikh-gromad

Порошенко підписав закон "Про добровільне об'єднання територіальних громад"

 • 13227 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Президент України Петро Порошенко підписав законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про добровільне об’єднання територіальних громад" щодо добровільного приєднання територіальних громад сіл, селищ до територіальних громад міст республіканського Автономної Республіки Крим, обласного значення". Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Президента.

"Закон визнає такими, що є спроможними об’єднаними територіальними громадами для випадків добровільного приєднання до об’єднаної територіальної громади територіальні громади міст республіканського Автономної Республіки Крим, обласного значення, а також визначає порядок добровільного приєднання до них територіальних громад сіл та селищ", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що документом закладаються основи вирішення низки питань, пов’язаних із розбудовою інфраструктури великих міст та можливості скористатися результатами соціально-економічних, культурних та інших проектів, які здійснюються за рахунок видаткової частини міського бюджету значної частини населення відповідних сіл та селищ, які працюють у місті і сплачують до його бюджету податки.

Нагадаємо Порошенко закликав Нацполіцію, ГПУ та СБУ розслідувати факти підкупу виборців під час виборів до об’єднаних територіальних громад.

Українські Національні Новини

Політика