ponad-100-genshtab-onoviv-informatsiyu-pro-kilkist-vorozhikh-raket

Понад 100: Генштаб оновив інформацію про кількість ворожих ракет

 • 888353 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Російські окупанти здійснили пуски понад 100 ракет під час чергового масованого удару по Україні. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Російська федерація здійснила пуски понад 100 ракет під час чергового масованого ракетного удару по території нашої країни. За попередньою інформацією, ворог застосував 29 зенітних керованих ракет С-300 та 71 крилату ракету повітряного і морського базування. 61 крилату ракету знищено нашими захисниками. Крім того, загарбники завдали 12 авіаційних ударів, 2 з яких - із застосуванням БпЛА типу «Шахед-136». Зокрема, по цивільній інфраструктурі», - йдеться в повідомленні.

Також ворог здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Окрім того, Генштаб повідомляє про ситуацію на інших напрямках:

• На Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли районів населених пунктів Гряниківка, Дворічна, Западне, Піщане, Крохмальне, Берестове Харківської області та Макіївка, Площанка, Діброва і Білогорівка - Луганської.

• На Бахмутському напрямку танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Миколаївка, Спірне, Веселе, Берестове, Білогорівка, Красна Гора, Часів Яр, Бахмут, Іванівське, Біла Гора, Курдюмівка, Південне і Майорськ Донецької області.

• На Авдіївському та Новопавлівському напрямках під танкові, мінометні та артилерійські обстріли потрапили Авдіївка, Первомайське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Золота Нива, Пречистівка, Вугледар і Велика Новосілка на Донеччині.

• На Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали райони Времівки Донецької області та Ольгівського, Малинівки, Гуляйполя, Степового, Новоандріївки і Чарівного Запорізької області.

• На Херсонському напрямку від ворожого артилерійського вогню постраждали передмістя та сам Херсон, а також Очаків Миколаївської області.

Доповнення

Раніше Шмигаль повідомляв, що під час сьогоднішньої ранкової атаки росія випустила більше півсотні крилатих ракет, більшість із яких було збито силами ППО.

Укренерго повідомляло, що енергосистема України зазнала сьогодні 14-го масованого ракетного удару та вночі – 16-ї атаки ворожими БПЛА. Основною ціллю росії знову були електростанції та об’єкти високовольної мережі. Географія уражень – східні, західні і південні регіони України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд вніс зміни до правил перетинання державного кордону

     • 4032117 переглядiв