polshcha-bude-dopomahaty-ukraini-na-shliakhu-do-yes-i-nato-duda

Польща буде допомагати Україні на шляху до ЄС і НАТО – Дуда

 • 21001 переглядiв

Польща твердо стоятиме на боці України і підтримуватиме її у боротьбі з росією. Польща також допомагатиме Києву на шляху до ЄС і НАТО

Президент Анджей Дуда заявив, що Польща непохитно стоятиме пліч-о-пліч з Україною й підтримуватиме у боротьбі з рф. Також Польща буде допомагати Києву на шляху до ЄС і НАТО. Про це він сказав під час розширеної зустрічі з нагоди Дня Гідності та Свободи, передає УНН з посиланням на ОП.

Дуда нагадав, що Польща після початку повномасштабної агресії росії закликала до негайного надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС.

Кілька днів тому Європейська комісія рекомендувала розпочати переговори з Україною про вступ . Це великий успів з яким я вас вітаю. Я хочу запевнити вас, що Польща непохитно стоятиме пліч-о-пліч із вами й підтримуватиме вас у боротьбі з агресором. Ми будемо допомагати вам на шляху до ЄС і НАТО, бо хочемо бачити вас у нашій європейській родині якомога швидше

- сказав Дуда у відеозверненні.

Доповнення

Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина повідомляла, що деякі країни намагаються "виторгувати" свої очікування в обмін на згоду щодо рішення про вступ України в ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступ України до ЄС: Зеленський підписав указ про підготовку до переговорного процесу

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Польща буде допомагати Україні на шляху до ЄС і НАТО – Дуда

     • 21001 переглядiв