politviaznia-narimana-dzheliala-dopravyly-do-viaznytsi-u-rf-pid-chas-etapu-vin-mav-problemy-zi-zdoroviam

Політв'язня Нарімана Джеляла доправили до в'язниці у рф: під час етапу він мав проблеми зі здоров'ям

 • 30349 переглядiв

Наріман Джелял, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, вперше за майже два місяці зміг надіслати листа дружині. У нього виникли проблеми зі здоров'ям, включаючи кашель і головний біль, і зараз він перебуває на карантині.

Засудженого рф заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла доправили до в'язниці Мінусинська Красноярського краю росії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила його дружина Левіза Джелял, яка вперше за майже два місяці отримала від нього листа, передає УНН.

Згідно з опублікованим Левізою Джелял фото листа, Наріман прибув до в'язниці Мінусинська 20 листопада, після чого його помістили до карантину. Як пише заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, під час етапу він мав проблеми зі здоров'ям – його мучив кашель і головний біль.

Левіза Джелял закликала писати якнайбільше листів своєму чоловікові. На даний момент писати листи Наріману Джелялу можна через сервіс Ф-лист, вказавши такі дані: вул. Горького, 114, Мінусинськ, Красноярський край, Росія, 662606, одержувач: ФКУ В'язниця ГУФСІН Росії по Красноярському краю, Джелялов Наріман Енверович, 1980 р.н.

"Все, що є в моїх і наших руках, це писати якнайбільше листів, щоб хоч якимось чином полегшити його стан. Написати листа можна двома способами: поштою звичайним листом, час отримання 2-3 тижні і через інтернет через сервіс Ф-лист, час отримання двічі на тиждень", – написала Левіза.

Як пише "Крим. Реалії", раніше Левіза Джелял повідомляла, що місцезнаходження засудженого рф заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла, якого мали етапувати до в'язниці Мінусинська Красноярського краю росії, залишалося невідомим.

Представництво Європейського Союзу в Україні висловлювало стурбованість станом здоров'я та відсутністю звісток про засудженого РФ заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла.

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі