politsiya-pochala-rozsliduvannya-cherez-obvalennya-mostu-na-zakarpatti

Поліція почала розслідування через обвалення мосту на Закарпатті

 • 204677 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Поліція Закарпаття відкрила кримінальне провадження за фактом обвалу транспортного мосту, внаслідок якого травмувалося двоє жінок та троє неповнолітніх. Про це пише УНН.

Деталі

У понеділок, 24 липня, близько 19.00 до поліції надійшло повідомлення про обвал транспортного мосту на трасі Н-09 зі сполученням «Мукачево-Рогатин-Львів», в межах населеного пункту Бедевля Тячівського району.

Унаслідок обвалу однієї із секцій, два транспортні засоби провалились в річку – вантажівка та легковик.
Травмувалося п’ятеро осіб: двоє жінок та троє неповнолітніх, віком 10, 15 та 17 років. Всіх потерпілих госпіталізували до медзакладу із травмами легкої та середньої важкості. Їм надають необхідну допомогу.

Доповнення

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області внесли дані відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Подію кваліфікували за статтею 288 Кримінального кодексу України. Йдеться про Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху.

У справі буде проведено низка необхідних експертних досліджень. Правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, Агентство відновлення та розвитку інфраструктури України відреагувало на подію, заявивши, що обвалення мостусталося тоді, коли ним рухалася вантажівка з піском вагою понад 45 тонн. Допустима вага була перевищена у 7 разів.

За даними ДСНС, сполучення автомобільною дорогою "Мукачево-Рогатин-Львів" припинено. На місці працювали рятувальники, поліція та інші екстрені служби.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    МАГАТЕ знайшло на Запорізькій АЕС протипіхотні міни

     • 198780 переглядiв

    12 урядових установ Норвегії зазнали хакерських атак

     • 148624 переглядiв