ukenru
politsiya-italiyi-provela-obshuki-u-biatlonistiv-rosiyskoyi-zbirnoyi

Поліція Італії провела обшуки у біатлоністів російської збірної

 • 20084 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Італійська поліція провела обшуки в готелі, де розмістилася збірна Росії з біатлону на час проведення чемпіонату світу, російські дипломати направили на допомогу спортсменам співробітника генконсульства, передає УНН з посиланням на повідомлення в Twitter посольства РФ в Італії.

"Генконсульство Росії в Мілані перевіряє інформацію ЗМІ про обшуки в номерах біатлоністів російської збірної, зв'язується з поліцією для з'ясування обставин того, що відбувається. В Антерсельву спрямований співробітник ЦК Росії в Мілані для надання сприяння нашим спортсменам на місці", - йдеться в повідомленні.

Раніше російські ЗМІ повідомили, що італійська поліція провела обшуки в готелі збірної Росії з біатлону на чемпіонаті світу після звернення Міжнародного союзу біатлоністів (IBU). Повідомлялося, що силовики нанесли візит спортсмену Олександру Логінову і його особистому тренеру Олександру Касперовичу.

Як повідомляв УНН, 9 грудня виконком Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) на чотири роки позбавив Росію права брати участь в міжнародних змаганнях, в тому числі Олімпіадах і чемпіонатах світу.

Українські Національні Новини

Новини Світу