podolyak-pro-droni-na-moskvoyu-spravedlivist-maye-dovgi-ruki

Подоляк про дрони над москвою: "Справедливість має довгі руки"

 • 137799 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, коментуючі атаку безпілотників на моску, заявив, що після 17 місяців повномасштабної війни агресор завжди отримує справедливу відплату. Про це повідомляє УНН із посиланням на Twitter Подоляка.

“Бумеранг завжди повертається до своїх метальників. Навіть якщо вони переконані у власній безкарності, бо ховаються під покровом анонімності в конспіративних будівлях спеціальних організацій за тисячі кілометрів від активного фронту. Справедливість має довгі руки”, - заявив Подоляк.

За його словами, дрони в москві свідчать про добру обізнаність щодо того, де в рф розташовані «секретні установи».

Також радник керівника Офісу Президента зазначив, що ніхто не обіцяв росії тишу.

“І після 17 місяців повноцінної війни агресор завжди отримує справедливу відплату”, - сказав Подоляк.

Бумеранг завжди повертається до своїх метальників. Навіть якщо вони переконані у власній безкарності, бо ховаються під покровом анонімності в конспіративних будівлях спеціальних організацій за тисячі кілометрів від активного фронту. Справедливість має довгі руки. Про що говорять…

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) July 24, 2023

Доповнення

У російському міністерстві оборони заявили, що вранці 24 липня нібито "припинили спробу" двох українських безпілотників атакувати об'єкти на території москви.

Однак речник кремля дмитро пєсков, відмовився відповідати на питання щодо оцінки роботи протиповітряної оборони під час сьогоднішньої атаки дронів на москву.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі скасували екстрені відключення світла

     • 1598626 переглядiв