ukenru
pochinayuchi-z-2009-roku-dlya-zsu-v-ukrayini-pobuduvali-1-tank-zelenskiy

Починаючи з 2009 року для ЗСУ в Україні побудували один танк – Зеленський

 • 30361 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. В Україні на "Заводі імені В.О.Малишева" з 2009 року побудували для Збройних сил України всього 1 танк. Про це повідомив під час робочого візиту до Харкова Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

"Ми були на легендарному заводі Малишева, побачили, що там відбувається. Ви знаєте, я в шоці від того, що стосується статистики. Нам сказав директор заводу, що з 2009 року всього один танк побудували ми з вами. Один танк для ЗСУ. А статистика така, що з радянських часів будували 900 танків на рік. Що відбувається з нашими підприємствами?", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський прибув до Харкова з робочим візитом. Очікується, що у Харкові Зеленський ознайомиться з виробничими потужностями ДП "Завод імені В. О. Малишева". Крім того, як планується, Президент візьме участь у робочій нараді з проблемних питань діяльності ДК "Укроборонпром" і представить новопризначеного голову Харківської обласної державної адміністрації.

Українські Національні Новини

Політика