ukenru
po-kharkovu-za-dobu-udariv-rf-ne-fiksuvaly-v-oblasti-traktoryst-pidirvavsia-na-vybukhivtsi-ova

По Харкову за добу ударів рф не фіксували, в області тракторист підірвався на вибухівці - ОВА

 • 18858 переглядiв

Двоє цивільних загинули і четверо отримали поранення в результаті російського авіаудару по навчальному закладу в селі Лук'янці Харківського району, а близько 20 населених пунктів Харківської області зазнали артилерійських і мінометних обстрілів з боку російських військ.

По Харкову минулої доби ворожих ударів не фіксували, близько 20 населених пунктів Харківської області зазнали артилерійських та мінометних, ще два - авіаційних обстрілів російських військ, є загиблі та поранені, на вибухівці у полі підірвався водій на тракторі, повідомив у вівторок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

За добу ударів по місту Харків не зафіксовано

- написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

Артилерійських та мінометних ударів ворога за минулу добу, за його даними, зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Уди, Козача Лопань, Стрілеча та ін. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Лук’янці, Волохівка.

Зокрема, о 14:08 у селі Лук'янці Харківського району російські війська здійснили обстріл закладу освіти керованою авіабомбою. 4 цивільні людини зазнали травм: дві жінки віком 63 та 66 та двоє чоловіків 38 та 65 років. Двоє чоловіків 63 та 65 років загинули на місці.

"11:45 в Ізюмському р-ні, Балаклійська ТГ, село Явірське, під час проведення польових робіт в полі підірвався трактор на вибуховому пристрої. Пошкоджено трактор. Травм зазнав 54-річний водій, без госпіталізації", - вказав Синєгубов.

"За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів", - зазначив голова ОВА.

15.04.24, 17:59 • [views_0]