po-25-rokiv-kozhnomu-troie-zakhysnykiv-mariupolia-otrymaly-vyroky-v-rf-za-vyhadanymy-spravamy

По 25 років кожному: троє захисників Маріуполя отримали "вироки" в рф за вигаданими справами

 • 31661 переглядiв

Троє військовослужбовців українського полку "Азов" були засуджені так званим "судом днр" до 25 років позбавлення волі за за вигаданими та сфальшованими кримінальними справами.

Напередодні так званий "суд днр" ухалив вироки ще трьом українським військовослужбовцям з полку "Азов". Про це УНН повідомляє із посиланням на Слідчий комітет рф. 

Деталі

Йдеться про військовослужбовців військової частини 3057 Східного оперативно-територіального об'єднання національної гвардії України Владислава Чужа, Богдана Безноська та Святослава Здоровенька.

Їх так званий "суд" визнав винними в нібито жорстокому поводженні з цивільним населенням, застосуванні у збройному конфлікті заборонених засобів і методів, замаху на вбивство, скоєному загальнонебезпечним способом із мотивів політичної та ідеологічної ненависті й ворожнечі, та умисному пошкодженні чужого майна загальнонебезпечним способом.

Українським бійцям призначили покарання за вигаданими та сфальшованими кримінальними справами у вигляді позбавлення волі строком на 25 років кожному - з відбуванням у виправній колонії суворого режиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росії винесено перший вирок офіцерам зс рф за "невідбиття раптової атаки ЗСУ"

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі