pishov-z-batkom-i-bratom-vchitisya-strilyati-v-lis-na-bukovini-vid-postrilu-zaginuv-13-richniy-khlopets

Пішов з батьком і братом вчитися стріляти в ліс: на Буковині від пострілу загинув 13-річний хлопець

 • 610610 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. У Чернівецькій області внаслідок вогнепального поранення помер 13-річний хлопець. Подія кваліфікована як вбивство через необережність. Про це у понеділок повідомили УНН в ГУНП в Чернівецькій області.

Деталі

Поліція отримала повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлено 13-річного хлопчика, жителя села Замостя з вогнепальним пораненням, у неділю, 9 липня. Хлопець помер від отриманих травм.

Після прибуття на місце події, правоохоронці попередньо з'ясували наступне: у той день 48-річний чоловік був удома зі своїми 13-річним та 9-річним синами. Близько 20 години діти попросили батька навчити їх стріляти. Чоловік взяв мисливську рушницю з набоями та разом з дітьми вирушив до лісу поблизу будинку. Там він зарядив зброю та відійшов від дітей, які залишилися позаду нього. У цей час рушниця впала з плеча на землю - і стався постріл: було поранено 13-річного хлопчика.

Чоловік доставив сина до лікарні, де медики констатували його смерть. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.

З місця події поліцейські вилучили гладкоствольну мисливську рушницю. Її направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру МВС України.

Також було встановлено, що батько мав всі необхідні дозволи на зброю.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Задушив неповнолітню, а тіло закопав: на Львівщині розкрили вбивство 9-річної давності

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський прибуде на саміт НАТО у Вільнюсі - Bloomberg

     • 482643 переглядiв

    Лікарі пересадили дві нирки та печінку від 4-річної дитини

     • 904727 переглядiв