pidtrimka-ukrayini-ssha-ye-trivaloyu-blinken-proviv-rozmovu-z-kuleboyu

Підтримка України США є тривалою: Блінкен провів розмову з Кулебою

 • 1543312 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Держсекретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен провів розмову з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою під час якої повторив слова американського президента про те, що підтримка Вашингтоном Києва буде "тривалою". Про це інформує УНН, посилаючись на Twitter Блінкена.

Цитата

"Спілкувався з Дмитром Кулебою сьогодні, коли ми входимо в другий рік після повномасштабного вторгнення росії. Я повторив зобов'язання президента США Джо Байдена, який заявив, що підтримка України США є тривалою і триватиме стільки, скільки буде потрібно", - написав держсекретар.

Деталі

Як повідомляє Державний департамент США, Блінкен та Кулеба обговорили нещодавню коротку розмову держсекретаря з міністром закордонних справ рф сергієм лавровим на полях зустрічі глав МЗС G20 у Нью-Делі в Індії. Крім цього, держсекретар наголосив, що Вашингтон незмінно підтримує Київ у захисті від жорстоких нападів росії, включаючи постійні напади на цивільну інфраструктуру та, як наслідок, жертв серед цивільного населення.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що мав розмову з Держсекретарем США Ентоні Блінкеном про результати його переговорів на міністерській зустрічі країн G20 в Індії. Під час розмови Кулеба також порушив питання про спецтрибунал щодо росії за злочин агресії проти України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    До Землі наближаються три астероїди розміром з хмарочос

     • 4106313 переглядiв