ukenru
pidozryuvanikh-u-reketi-chleniv-natskorpusu-vidpravili-do-sizo

Підозрюваних у рекеті членів "Нацкорпусу" відправили до СІЗО

 • 19326 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Шевченківський районний суд Києва обрав усім затриманим на Харківщині представникам "Національного корпусу" запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, про що повідомили в самому "Нацкорпусі". Їх затримали за підозрою у рекеті та організації організованого злочинного угруповання, інформує УНН.

Цитата:

“Усіх затриманих хлопців відправили до СІЗО”, — повідомили 7 серпня у "Нацкорпусі", вказавши, що суди тривали 16 годин.

Йдеться про сімох осіб. Називали і їхні імена - Іван Нікіфоров, Сергій Козлюк, Сергій Величко, Олег Скрипка, Кирило Крикунов, Дмитро Колесніков та Артем Субочев.

Супроводжувалися судові засідання акцією під стінами суду. За оцінками "Нацкорпусу", там зібралося близько трьох тисяч людей. Поліція інформувала, що все було спокійно.

Доповнення

5 серпня в СБУ повідомили, що в Харківській області ліквідували потужне злочинне угруповання, яке займалося рекетом бізнесменів, зокрема у сфері ритуальних послуг. Як повідомляли у "Нацкорпусі", із обшуками прийшли і до їх представників.

За повідомленнями, силовики затримали сімох активістів “Нацкорпусу”, у тому числі лідера місцевого осередку Сергія Величка (“Чилі”).

Згодом Служба безпеки України оприлюднила докази протиправної діяльності рекетирів, які тримали в страху харківських бізнесменів. У "Національному корпусі" їх назвали "зрежисованою медіаманіпуляцією".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП