pidozriuvanyi-u-vbyvstvi-farion-ymovirno-hotuvavsia-do-skoiennia-inshykh-zlochyniv-mvs

Підозрюваний у вбивстві Фаріон, ймовірно, готувався до скоєння інших злочинів - МВС

 • 11616 переглядiв

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, ймовірно, готувався до скоєння інших злочинів.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, ймовірно, готувався до скоєння інших злочинів, пише УНН з посиланням на МВС.

Деталі

"Наразі правоохоронці аналізують та вивчають зміст матеріалів, що були вилучені з телефону підозрюваного. Зокрема, йдеться про скріншоти листувань, пошукових запитів щодо діяльності місцевих органів влади та конкретних осіб. Ймовірно, підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон готувався до скоєння інших злочинів", - повідомили у МВС.

Міг стати наступною жертвою? Підозрюваний у вбивстві Фаріон шукав інформацію про Бужанського26.07.24, 13:32

Зокрема, під час брифінгу правоохоронців у Львові вказали, що "проаналізували, оглянули телефон, там прізвища інших політиків, є депутати, засідання облрад і т.д. Він цікавився. Це вже, бачите, дати 21-е, 23-є".

"Зверніть увагу, 21.07 - це день, коли він виїжджав зі Львова, через два дні, через півтора дні після скоєння вбивства, тобто, він уже... це його психологічний портрет, він уже відійшов від того, що він зробив, і вже, можливо, готував наступну акцію", - сказав Клименко.

Також під час показу на брифінгу знайденого в телефоні, зокрема, вказали, що "от такі наприклад у нього були інструкції", показавши знімок з текстом "Секретні інструкції ЦРУ і КДБ".

Правоохоронці також перевіряють версію щодо причетності російських спецслужб до організації вбивства Ірини Фаріон.

СБУ відпрацьовує версію про причетність російських спецслужб до організації вбивства Фаріон26.07.24, 14:26

Популярні

Новини по темі

СБУ повідомила про нову підозру гауляйтеру пасічнику

 • 21197 переглядiв