pid-nichnu-ataku-rf-potrapyla-zaliznytsia-na-kharkivshchyni-ye-4-poranenykh-poshkodzhennia-ta-zatrymky-poizdiv

Під нічну атаку рф потрапила залізниця на Харківщині: є 4 поранених, пошкодження та затримки поїздів

 • 34346 переглядiв

Внаслідок нічної атаки рф на залізницю Харківщини поранено 4 людей, пошкоджено інфраструктуру. Рух частини поїздів відновлено, але деякі рейси затримуються, залізничники організовують пересадки пасажирів.

Російські війська вночі атакували залізницю у Харківській області, поранено 4 людей, є пошкодження. Рух частини поїздів відновлено, але деякі рейси затримуються, залізничники організовують пересадки пасажирів. Про це повідомили у суботу в АТ "Укрзалізниця", пише УНН.

Чергова ніч із ворожими атаками на залізницю Харківщини. 4 наших людей отримали поранення (на щастя, незначні), ушкоджені будівлі та рухомий склад. Окрім того, через наслідки ударів, була ушкоджена контактна мережа на виїзді з самого Харкова

- повідомили в УЗ у соцмережах.

Як вказано, поїзди сполученням Київ-Харків 63 та 719 очікували на усунення наслідків. "Уночі рух поновили, поїзди попрямували до столиці", - зазначили в УЗ.

На 9:30 пересадки для пасажирів нічних рейсів з Харкова було успішно завершено, колійні роботи в місцях обстрілів тривали. Низка поїздів прямувала з затримками внаслідок пошкоджень інфраструктури, статус оновлюють на порталі uz-vezemo.uz.gov.ua. 

Також затримувався Інтерсіті до Краматорська. Рейси в напрямку Краматорська на 9:30 ще очікували на дозвіл продовжити рух, а тому прибуватимуть зі значною затримкою. Те саме стосується оборотного рейсу з Краматорська, відправка якого буде можливою пізніше, зазначили в УЗ.

Залізничники, як вказано, зібрали всю інформацію про пересадки пасажирів, обіцяють "довезти кожного", у т.ч. із пересадками на міжнародний рейс до Хелма. Частину пасажирів мали очікувати їхні поїзди, частину для швидкості та зручності - повинні відвезти резервними мікроавтобусами.

Ворог вночі атакував енергооб'єкти у трьох областях – Укренерго20.07.24, 08:48

Популярні

Новини по темі