pid-chas-masovanoi-raketnoi-ataky-na-kyiv-na-stantsiiakh-metro-ukryvalysia-32-tys-liudei-povoroznyk

Під час масованої ракетної атаки на Київ на станціях метро укривалися 32 тис. людей - Поворозник

 • 23426 переглядiв

Сьогодні, 8 липня, під час масованої ракетної атаки на Київ на станціях столичного метрополітену укривалися 32 тис. людей, із яких 2,2 тис. – діти. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

Сьогодні під час масованої ракетної атаки на Київ на станціях КП "Київський метрополітен" укривалися 32 000 людей, із яких 2 200 – діти. Крім того, сьогодні вночі під час повітряної тривоги на станціях перебували майже 4500 людей,

- повідомив Поворозник.

Він зазначив, що всі 46 підземних станцій метро цілодобово працюють в режимі укриття та на вхід відчинені без винятків усі вестибюлі.

"Під час перебування на станції як укритті просимо поважно слухати оголошення щодо роботи метрополітену, які транслюють чергові працівники", - додав Поворозник.

Нагадаємо

Станом на 16:30 внаслідок ворожої атаки по столиці 21 людина загинула, 65 постраждали, 7 людей врятовано. Триває ліквідація наслідків сьогоднішньої атаки у трьох районах Києва- Дніпровському, Шевченківському та Солом’янському.

Популярні

Новини по темі