pid-chas-hasinnia-pozhezhi-v-ternopoli-riatuvalnyky-maly-pidozru-na-teplovi-udary-dsns

Під час гасіння пожежі в Тернополі рятувальники могли отримати тепловий удар - ДСНС

 • 19969 переглядiв

Пожежа на промисловому об'єкті в Тернополі, спричинена обстрілом РФ, мала найвищий ранг складності. Рятувальники працювали в спеку у важкому спорядженні, ризикуючи отримати теплові удари.

Пожежа в Тернополі, яка була спричинена обстрілом рф промислового об'єкта, мала найвищий ранг складності. Рятувальники під час її гасіння мали підозри на теплові удари, адже у сильну спеку працювали в бойовому одязі, на який зверху ще вдягають тепловідбивний костюм. Про це розповів начальник Головного управління ДСНС України в Тернопільській області Віктор Маслей під час брифінгу, передає УНН.

Деталі

"23, як я вже казав, одиниці спеціальної та пожежної техніки було залучено і 97 осіб особового складу управління ДСНС в Тернопільській області. Пожежа була досить складна, найвищий ранг був присвоєний ще о третій годині ночі. Були певні складності в працівників ДСНС, але після надання допомоги на місці екстреними медичними службами все добре, люди продовжують нести службу. Ви розумієте, вони працювали в костюмах, в бойовому одязі, на який зверху ще вдягають тепловідбивний костюм, на вулиці 30 градусів, то були певні підозри на теплові удари

 - сказав Маслей.

Нагадаємо

На Тернопільщині зафіксували перевищення вмісту хлору в повітрі до 10 разів унаслідок пожежі на промисловому об'єкті через нічну атаку росіян. Наразі ситуація не змінилася, але сполуки хлору нестійкі, тому вони досить швидко розпадаються за сприятливих умов.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Наступне засідання "Рамштайн" відбудеться 6 вересня - ЗМІ

     • 30609 переглядiв

    росія вчергове обстріляла Херсон: поранено 14-річного хлопця

     • 12924 переглядiв