piatyi-den-v-rf-ne-mozhut-pryborkaty-pozhezhu-na-naftobazi-v-rostovskoi-oblasti-mistsevi-skarzhatsia-na-novyi-vybukh

П'ятий день в рф не можуть приборкати пожежу на нафтобазі в ростовської області: місцеві скаржаться на новий вибух

 • 9459 переглядiв

У пролетарську ростовської області рф п'ятий день горить нафтобаза, атакована дронами 18 серпня. Ввечері 21 серпня стався новий вибух, ускладнивши гасіння пожежі, в якій постраждало 47 осіб.

Понад чотири доби горить нафтобаза в пролетарську ростовської області рф, атакована дронами у ніч на 18 серпня. Гасіння пожежі нафтобази ускладнилося новим вибухом, пише онлайн-видання 161ru, передає УНН

Як повідомляється, ввечері 21 серпня у пролетарську стався черговий вибух. Зарево від нього бачили навіть у сусідньому сальську, повідомляють місцеві жителі.

 "Живу за 10 км від нафтобази, спалах був такий, наче сонце на заході сонця", - написав один із жителів ростовської області.

ТАСС вранці 22 серпня повідомило  з посиланням на оперативні служби, що пожежники загасили шість резервуарів із паливом.
Нагадаємо 

Нафтобаза почала горіти вранці 18 серпня — після прильоту дрона. Зі слів місцевих, вогонь дістався до резервуарів, через це місто заволокло чорним димом — люди скаржаться на те, що стало важко дихати. Над ліквідацією пожежі працюють понад 500 рятувальників

За останніми даними, кількість постраждалих через пожежу досягла 47 осіб.

Джерела УНН повідомляли, що в ніч на 18 серпня в результаті операції української розвідки була вражена нафтобаза ростовської області рф, яка працювала на ворожий ВПК і забезпечувала діяльність російських окупаційних військ.

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі