ukenru
persha-raketka-svitu-dzhokovich-pryamuye-v-dubayi-pislya-anulyuvannya-vizi-do-avstraliyi-zmi

Перша ракетка світу Джокович прямує в Дубаї після анулювання візи до Австралії - ЗМІ

 • 17455 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Перша ракетка світу Новак Джокович сів на літак, що прямує до Дубаї після того, як Федеральний суд Австралії анулював його візу. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

Деталі

Як пише видання, зірка світового тенісу в неділю ввечері за місцевим часом сів на літак, що прямував у Дубаї. Гравець був помічений на посадці на рейс до ОАЕ з Мельбурна за кілька годин після рішення суду.

Що було раніше

16 січня зірка тенісу Новак Джокович програв у суді останню спробу залишитися в Австралії і буде депортований.

Джокович тепер не може захистити свій титул на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу (Australian Open) у Мельбурні. У понеділок він мав зіграти свій перший матч.

Відповідно до законодавства, протягом трьох років Джокович не зможе звертатися із проханням про видачу австралійської візи.

Контекст

Джокович не щеплений від COVID-19, і його віза була анульована, коли він прибув до Австралії 6 січня після питань про звільнення від вакцинації, яке дозволило б йому в'їхати.

Проте в понеділок суддя скасував це рішення і розпорядився відпустити гравця з імміграційного центру для утримання під вартою.

14 січня Австралія знову анулювала візу зірки тенісу Новака Джоковича, цього разу з "міркувань щодо здоров'я та добробуту".

Джокович зупинився в готелі для затриманих іммігрантів у Мельбурні, там же, куди його було доставлено після того, як його візу було вперше анульовано після його прибуття 6 січня.

Українські Національні Новини

Новини Світу