pereplatyly-14-mln-hrn-za-rekonstruktsiiu-skhodiv-ta-brukivku-na-podoli-sudytymut-zastupnyka-dyrektora-kp

Переплатили 1,4 млн грн за реконструкцію сходів та бруківку на Подолі: судитимуть заступника директора КП

 • 26292 переглядiв

Заступника директора "Інженерного центру" судитимуть за розтрату 1,4 млн грн під час реконструкції сходів та тротуару у Подільському районі Києва.

У Києві судитимуть заступника директора КП "Інженерний центр" за обвинуваченням у розтраті бюджетних коштів у розмірі 1,4 млн грн при реконструкції сходів та бруківки на Подолі. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, пише УНН.

Подільська окружна прокуратура міста Києва скерувала до суду обвинувальний акт відносно заступника директора КП "Інженерний центр" за обвинуваченням у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального Кодексу України),

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Згідно з матеріалами слідства, КП "Інженерний центр" уклало з приватним підприємством договір на виконання будівельних робіт з реконструкції сходів від провулка Десятинного до вулиці Гончарної, а також благоустрою пішохідної алеї Андріївського узвозу.

Обвинувачений, достовірно знаючи, що вартість гранітної бруківки, яку використали під час цих робіт, завищена, підписав акти виконаних будівельних робіт.

Відповідно до висновків товарознавчої та економічної експертиз територіальній громаді завдано збитків на понад 1,4 млн грн.

Нагадаємо

Директора підрядної організації судитимуть за привласнення понад 200 тисяч гривень під час ремонту доріжок у київському "Гідропарку".

Ольга Розгон

Київ

Популярні

Новини по темі

Естонія відмовляється від "Філіп Моріс"

 • 22129 переглядiв