ukenru
pavelko-prokomentuvav-podalshu-dolyu-matchu-karpati-mariupol

Павелко прокоментував подальшу долю матчу "Карпати" - "Маріуполь"

 • 13756 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував ситуацію з матчем "Карпати" - "Маріуполь", повідомляє Sport Arena, передає УНН.

За його словами, в понеділок "Карпати" пройдуть повторне тестування на коронавірус.

"На понеділок призначено повторне тестування, після якого зрозуміємо, підуть "Карпати" на карантин всією командою чи ні. На сьогоднішній день у нас є комісія разом з Міністерством охорони здоров'я, яка досі діє і уважно вивчить усі матеріали, після чого ухвалить рішення. Зараз делегат футболу перебуває у Львові і вивчає матеріали. Найближчим часом ухвалимо рішення, як вчинити", - сказав Павелко.

Він зазначив, що "під підозрою" було шість гравців "Карпат".

"Звичайно, це виходить за межі нашого протоколу, де було два гравці, вони йдуть на карантин і матч грають. Але вчора вранці була інформація, що під підозрою шість осіб, вони звернулися до суперника.

"Маріуполь" погодився, що цей випадок - особливий, і, наскільки мені відомо, вони не протестуватимуть, якщо матч перенесуть", - розповів Павелко.

Нагадаємо, що в ФК "Карпати" кілька гравців отримали позитивний тест на COVID-19. Серед захворілих виявилися захисник Владислав Дубінчак, а також один з голкіперів "Карпат".

Футболісти не проявляють симптомів хвороби і були переведені на режим самоізоляції.

Як повідомляв УНН, вчора "Десна" виграла в першому після відновлення матчі УПЛ.

Українські Національні Новини

Спорт