ukenru
p-poroshenko-obgovoriv-z-poslom-ssha-zaluchennya-amerikanskikh-investitsiy-v-sektori-energetiki-ukrayini

П.Порошенко обговорив з послом США залучення американських інвестицій в сектори енергетики України

 • 9092 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Президент України Петро Порошенко під час зустрічі зі Спеціальним Посланником з питань енергетики Держдепартаменту США Амосом Хокстайном обговорив залучення американських інвестицій і технологій у сектори енергетики нашої держави, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

"Співрозмовники обговорили питання подальшого реформування енергетичного сектору України, диверсифікації джерел енергопостачання нашої держави та залучення американських інвестицій і технологій у сектори енергетики нашої держави», - йдеться в повідомленні.

Крім того повідомляється, що сторони домовились про координацію зусиль з метою підвищення ролі та значення української газотранспортної системи у забезпеченні транзиту газу до країн Європейського Союзу та енергетичної безпеки Європи.

Нагадаємо, Меморандум про взаєморозуміння щодо стратегічного енергетичного партнерства між Україною та ЄС спільно з Європейським співтовариством з атомної енергії підписали міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик та віце-президент Європейської Комісії з питань Енергетичного союзу Марош Шефчович.

Українські Національні Новини

Політика