osuchasnyly-tradytsiiu-sviatkuvannia-khrestyn-na-rivnenshchyni-zhinku-yaka-vozyla-pasazhyriv-u-bahazhnyku-oshtrafuvaly-na-510-hryven

Осучаснили традицію святкування хрестин: на Рівненщині жінку, яка возила пасажирів у багажнику, оштрафували на 510 гривень

 • 16192 переглядiв

63-річну водійку з Рівненської області оштрафували за те, що вона перевозила пасажирів у багажнику свого автомобіля, стверджуючи, що це модернізована традиція святкування хрестин.

Рівненські правоохоронці притягнули до відповідальності водійку, яка перевозила пасажирів у багажнику. За її словами, у такий спосіб зі знайомими осучаснили традицію святкування хрестин: замість перевезення у тачці вирішила покатати гостей у багажнику. Про це повідомляє поліція Рівненщини, передає УНН.

"Поліцейські розшукали та притягнули до відповідальності водійку, яка перевозила пасажирів у багажнику. Свою провину вона визнала та пояснила, що у такий спосіб зі знайомими осучаснили традицію святкування хрестин: замість перевезення у тачці вирішила покатати гостей у багажнику", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що подія відбулася у Здолбунові на Рівненщині. На відео, яке набуло поширення у соцмережах, видно, як вулицями міста рухається автомобіль "ВАЗ", а в його відкритому багажнику — троє пасажирок.

"Поліцейські за допомогою камер відеоспостереження швидко встановили транспортний засіб, а згодом - зупинили і кермувальницю. Нею виявилася 63-річна жителька села Богдашів. На водійку склали постанови про адміністративні правопорушення та винесли 510 гривень штрафу", - додали в поліції.

Нагадаємо

51-річний водій "Peugeot" у стані алкогольного сп'яніння збив 72-річного пішохода на пішохідному переході в Броварах, намагався втекти, але був затриманий поліцією.

Популярні

Новини по темі