opytuvannia-pokazuiut-shcho-ultraprava-partiia-lia-pen-ne-otrymaie-absoliutnoi-bilshosti

Опитування показують, що ультраправа партія Ля Пен не отримає абсолютної більшості

 • 15211 переглядiв

Результати двох опитувань у Франції прогнозують, що "Національне об'єднання" та його союзники стануть лідируючою політичною силою Франції, але абсолютної більшості не отримають. Пише УНН з посиланням на BFM TV.

За 48 годин до другого туру парламентських виборів "Національне об'єднання" може отримати відносну більшість у Національних зборах і стати провідною політичною силою в Бурбонському палаці, згідно з опитуванням, проведеним Інститутом Елабе для BFMTV і La Tribune Dimanche.

Зазначається, що "Національне об'єднання" та його союзники можуть отримати від 200 до 230 місць у порівнянні з 89 місцями до розпуску.

Новий народний фронт і кандидати, що мають назву "Ненадійні водолази", можуть отримати від 165 до 190 місць.

Тим часом президентський табір Емануеля Макрона зазнає втрат, отримавши від 120 до 140 місць. Значно відстають республіканці та інші праві кандидати, вони отримують від 35 до 50 місць у Національній асамблеї.

Доповнення

Сама ж Марін Ле Пен, як пише Bloomberg, відкидає такі прогнози і попереджає про "трясовину", якщо вона не отримає мандат на управління.

"У нас є серйозні шанси отримати абсолютну більшість. Якщо ніхто не отримає абсолютної більшості, а ми єдині, хто може, жоден законопроект не буде ухвалено. Тому я говорю про трясовину"-, сказала Ле Пен.

Вона попередила, що "країна зупиниться", поки президент Еммануель Макрон не зможе за законом знову розпустити парламент.

Нагадаємо

Ультраправі партії у Франції продовжують використовувати штучний інтелект для створення контенту, що підтримує їхні ідеологічні цілі, зокрема в кампанії "Європа без них".

Популярні

Новини по темі

У Кривому Розі відкриють новий ліцей МВС - міністр

 • 23764 переглядiв

Шість громад отримали мобільні ЦНАПи – Федоров

 • 26487 переглядiв