ukenru
opora-na-luganschini-zaminuvali-tri-dilnichni-viborchi-komisiyi

ОПОРА: на Луганщині "замінували" три дільничні виборчі комісії

 • 6411 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Зранку 22 липня до органів Нацполіції надійшло повідомлення про замінування об’єктів міської інфраструктури у прифронтовому місті Щастя на Луганщині, на території яких розташовані три дільничні виборчі комісії. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ в області, передає УНН.

Так, близько 8:00 до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування усіх шкіл та дитячих садків на території міста Щастя.

При цьому, у населеному пункті розташовані 2 дитячих садки, 3 загальноосвітні школи, школа-інтернат та школа мистецтв, на території яких, у тому числі, розташовані 3 дільничні виборчі комісії.

На місце події виїхала вибухотехнічна служба Нацполіції. Здійснюється перевірка об'єктів.

Як вказано, Щастя є центром 105-го виборчого округу, до якого входять шість виборчих дільниць. Станом на момент закінчення голосування в окрузі проголосувало 54,79% або 5122 виборці із зареєстрованих 9304. Згідно з даними з сайту ЦВК, на момент "замінування" в окрузі було оброблено 16,66% бюлетенів.

Як повідомляв УНН, у день проведення позачергових виборів до Верховної Ради на Одещині масово "мінували" виборчі дільниці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП