ukenru
oos-ne-zafiksovano-obstriliv-z-boku-boyovikiv-2

ООС: не зафіксовано обстрілів з боку бойовиків

 • 11288 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики не порушували режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресценетр штабу ООС.

"Від початку поточної доби, 9 вересня, у смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку противника не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається стабільною. По всій лінії фронту спостерігалася тиша", - повідомили у пресцентрі.

Також додається, що триває ліквідація пожеж на території Донецької та Луганської областей. Так, поблизу Катеринівки військовослужбовці ЗСУ та ДСНС локалізували пожежу на площі 8 гектарів, а поблизу населеного пункту Новоселівка Друга – на площі 20 гектарів. Водночас у районі урочища Чистий Лиман військовослужбовці та техніка Збройних Сил України гасять незначні осередки вогню, що тліють.

Загрози розповсюдження вогню у напрямку населених пунктів немає.

"Серед українських захисників немає бойових втрат і поранень. Підрозділи Об’єднаних сил пильно спостерігають за ворогом і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, координаторка ООН з гуманітарних питань в Україні Оснат Лубрані закликає продовжувати дотримуватися припинення вогню заради безпеки громадян України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП