ukenru
oos-boyoviki-vidkrivali-vogon-z-granatometiv-i-zapuskali-bpla

ООС: бойовики відкривали вогонь з гранатометів і запускали БПЛА

 • 16050 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики двічі порушили домовленності, що вступили в силу 27 липня 2020 року, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Протягом поточної доби, 21 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню", - повідомили у пресцентрі.

Так, неподалік населеного пункту Красногорівка збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичного та станкового гранатометів і стрілецької зброї. На обстріли противника українські військовослужбовці надали адекватну відповідь.

Також, неподалік Мар’їнки та Красногорівки українські захисники виявили проліт ворожих безпілотників типу "квадрокоптер" з перетином лінії розмежування. Обидва БпЛА були подавлені нашими засобами РЕБ.

Як наголосили в пресцентрі, про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає.

"Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 20 січня в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Українські Національні Новини

Політика