ukenru
oos-boyoviki-chotiri-razi-porushili-tishu-1

ООС: бойовики чотири рази порушили "тишу"

 • 11641 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Упродовж минулої доби, 30 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню, два з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомив пресцентр ООС, інформує УНН.

Деталі

Збройні формування Російської Федерації і далі обстрілюють позиції Збройних сил України, ігноруючи домовленості, які уклали 22 липня 2020 року в межах Тристоронньої контактної групи.

У напрямку Нью-Йорка ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу Південного противник здійснив обстріли двічі, використовуючи міномети калібру 82 мм, станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

У бік Шумів російські найманці вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

За даними пресцентру ООС, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Щоб припинити обстріли, українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Українські Національні Новини

Суспільство