ukenru
olimpik-u-matchi-z-kolosom-prodovzhiv-peremozhnu-seriyu-v-chu

"Олімпік" у матчі з "Колосом" продовжив переможну серію в ЧУ

 • 10686 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Матч 13-го туру Української Прем'єр-ліги між "Колосом" та "Олімпіком" на стадіоні "Оболонь-Арена" завершився виграшем донеччан, повідомляє УНН з посиланням на прес-служби клубів.

Команди розпочали матч дуже обережно. Небезпечні моменті почали з’являтися лише ближче до середини першого тайму, але до голів справа не дійшла.

Другий тайм активніше розпочав "Олімпік" і вже на 59-й хвилині Пасичу вдався підступний удар з-за меж штрафної, якого не чекали ні захисники "Колоса", ні воротар – 0:1. Руслан Костишин відреагував на пропущений м’яч одразу двома замінами. Замість Нехтія і Волкова на поле вийшли Кизилатеш та Кожушко.

На 70-й хвилині "Колосу" вдалось зрівняти рахунок. Красень-удар зі штрафного вийшов у Оріховського, який нарешті перервав безгольову серію команди, яка з урахуванням Кубка, тривала цілих 476 хвилин – 1:1.

Розвинути цей успіх ковалівці не змогли і більше того, пропустили у свої ворота знову. Після навісу з кутового у боротьбі з суперником правила, на думку арбітра, порушив Чорноморець. Балашов з "точки" пробив по центру і Волинець майже відбив цей удар, але м’яч опинився у сітці – 1:2.

Навала наприкінці матчу результату "Колосу" не принесла і у підсумку четверта поспіль поразка у чемпіонаті для "Колоса".

Додамо, "Олімпік" має три перемоги поспіль, які наблизили команду Вісенте Гомеса на відстань у два очки від заповітного 6-го місця.

Українські Національні Новини

Спорт