olimpiada-v-paryzhi-u-frantsii-zatrymaly-pidozriuvanoho-u-pidhotovtsi-napadu-na-fakelonostsiv

Олімпіада в Парижі: у Франції затримали підозрюваного у підготовці нападу на факелоносців

 • 9463 переглядiв

У Франції затримали чоловіка, який нібито планував напад на олімпійських факелоносців. У його будинку правоохоронці також знайшли неонацистську літературу та предмети.

У Франції напередодні Олімпіади, затримали чоловіка, який, ймовірно, планував напад на факелоносців під час Олімпійських ігор. Про це з посиланням на власні джерела пише BFMTV, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що чоловіка затримали у середу, 17 липня, у власному будинку в Кольмарі, що у департаменті Верхній Рейн. Його взяли під варту за розпорядженням антитерористичного управління поліції.

За даними телеканалу, затриманий погрожував напасти на факелоносців, та висловлював погрози на адресу народних обранців у телеграм-каналі під назвою "Французька арійська дивізія".

Він також мав характерний нікнейм - Panzer - який перегукується з назвою танків, що використовувала німецька армія під час Другої світової війни.

У його будинку знайшли неонацистську літературу та предмети.

Нагадаємо

У Франції правоохоронці затримали 18-річного хлопця, який, ймовірно готував теракт під час футбольного турніру в рамках Олімпіади.

Франція готує безпрецедентні заходи безпеки на церемонії відкриття Олімпіади в Парижі07.03.24, 11:49

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі