olimpiada-2024-trenuvannia-z-tryatlonu-skasovano-cherez-brudnu-senu

Олімпіада-2024: тренування з триатлону скасовано через брудну Сену

 • 18135 переглядiв

Організатори Олімпіади-2024 скасували частину тренувань із триатлону на річці Сена через сильні дощі та погіршення якості води. Проблема чистоти води стала головною темою обговорення на Паризьких іграх.

Організатори Олімпіади скасували частину тренувань із тріатлону на річці Сена, запланованих на суботу, заявивши, що сильний дощ, імовірно, зробив водний шлях надто забрудненим для купання, передає УНН із посиланням на AFP.

Деталі

Організатори Парижа 2024 у своїй заяві оголосили, що відбудуться тільки бігові та велосипедні елементи змішаної естафети з триатлону.

Тренування було скасовано через «сильні дощі протягом останніх двох ночей, які були особливо інтенсивними вгору за течією від Парижа, і очікуване зниження якості води внаслідок цього».

Французька влада інвестувала 1,4 мільярда євро (1,5 мільярда доларів) за останнє десятиліття в очищення Сени, зокрема у великі нові водоочисні споруди та сховища в Парижі та його околицях.

Однак сильні зливи, як і раніше, переповнюють підземні стоки і каналізаційну систему міста, що призводить до скидання неочищених стічних вод у водний шлях.

Додамо

Проблема чистоти води стала головною темою для обговорення на Паризьких іграх, оскільки забруднення води призвело до 24-годинного відтермінування чоловічого тріатлону у вівторок.

І чоловіки, і жінки нарешті пірнули в Сену в середу після того, як рівень забруднення було "оцінено як відповідний".

Погода під час Паризьких ігор була вкрай примхливою, змінюючись від хвилі тепла до потопу, особливо під час церемонії відкриття, яку затьмарив проливний дощ.

Популярні

Новини по темі

У порту Севастополя уражено підводний човен рф - Генштаб

 • 100355 переглядiв

У Сумах на тлі ракетної небезпеки пролунав вибух

 • 101903 переглядiв