okupanty-za-dobu-zavdaly-4-raketnykh-ta-37-aviatsiinykh-udariv-po-ukraini

Окупанти за добу завдали 4 ракетних та 37 авіаційних ударів по Україні

 • 17447 переглядiв

Російські окупанти протягом доби завдали 4 ракетних та 37 авіаційних ударів та здійснили 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Протягом доби відбулось 33 бойових зіткнення. Ворог завдав 4 ракетних та 37 авіаційних ударів, здійснив 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах

йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 3 атаки.

На Лиманському напрямку окупанти вели штурмові дії біля Сіверська Донецької області, успіху не мали

зазначається в повідомленні.

Також Генштаб повідомив про ситуацію на інших напрямках:

На Авдіївському напрямку ворог вів марні штурмові дії східніше Новобахмутівки, Авдіївки, Сєверного та Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 8 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де наші захисники відбили 15 атак.

На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії західніше Старомайорського Донецької області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів, зокрема, Вугледар, Новоукраїнка, Пречистівка, Золота Нива, Урожайне, Донецької області.

На Запорізькому напрямку противник вів штурмові дії в районах Роботиного та Кам’янського Запорізької області, успіху не мав. Завдав авіаційного удару в районі Урожайного Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вдарили по Одеській області ракетами Х-31: є влучання по припортовій інфраструктурі

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Щонайменше 53 журналісти загинули у війні в Газі

     • 16667 переглядiв

    Європейський Парламент відкриває офіс в Україні

     • 17051 переглядiв