ukenru
okupanty-nanesly-483-udary-po-zaporizkii-oblasti-54-richnyi-cholovik-postrazhdav-vid-ataky-na-pidpryiemstvo

Окупанти нанесли 483 удари по Запорізькій області: 54-річний чоловік постраждав від атаки на підприємство

 • 47195 переглядiв

За минулу добу російські окупанти 483 рази відкривали вогонь у 8 населених пунктах Запорізької області, під час обстрілу підприємства у Запоріжжі поранено 54-річного чоловіка.

Протягом минулої доби окупанти завдали 483 ударів по 8 населених пунктах Запорізької області. Внаслідок атаки рф на одне з підприємств постраждав 54-річний чоловік. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

За інформацією, бойовики вдарили щонайменше п'ятьма ракетами по місту Запоріжжя, а також здійснили два авіаційні удари по населеному пункту Роботине.

Найбільш активними напрямками дій окупантів стали атаки безпілотниками, які спрямовані були на 162 об'єкти в містах Запоріжжя, Гуляйполі, Левадному, Роботиному, Малій Токмачці, Малинівці та Новоандріївці.

Також було зафіксовано 17 обстрілів із реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по селах Мала Токмачка, Роботине та Новоандріївка.

Додамо

За минулу добу надійшло 32 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Відтак, постраждав 54-річний чоловік через атаку безпілотника на одне з підприємств Запоріжжя.

У Запоріжжі пролунав звук вибуху06.04.24, 12:33 • [views_0]