okupanti-za-dobu-obstrilyali-15-naselenikh-punktiv-na-zaporizhzhi

Окупанти за добу обстріляли 15 населених пунктів на Запоріжжі

 • 135246 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Російські війська за минулу добу вели обстріли районів 15 населених пунктів у Запорізькій області, повідомили в Запорізькій ОВА у Telegram у середу, 26 жовтня, пише УНН.

Деталі

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Залізничне, Новоандріївка, Малинівка, Полтавка, Дорожнянка, Преображенка, Степове, Малі Щербаки, Оріхів, Гуляйполе, Новоданилівка, Ольгівське, Білогір'я, Мала Токмачка, Червоне", - йдеться у повідомленні.

За добу надійшло 21 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

На Запорізькому напрямку, як повідомляється, ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Доповнення

ЗСУ за минулу добу відбили наступ в районі 9 населених пунктів України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вночі вкотре обстріляли Нікопольський район

     • 108350 переглядiв