okupanti-obstrilyali-chotiri-rayoni-kharkivschini-litnya-zhinka-otrimala-poranennya

Окупанти обстріляли чотири райони Харківщини, літня жінка отримала поранення

 • 375494 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Протягом минулої доби армія рф обстріляла з мінометів та артилерії прикордонні населені пункти Чугуївського, Харківського, Ізюмського, Куп‘янського району Харківської області. Внаслідок обстрілів поранена 71-річна жінка.Про це у п’ятницю заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Деталі

За його словами, окупанти у четвер обстріляли селище Одноробівка Богодухівського району. Внаслідок обстрілу виникла пожежа у будівлі залізничного вокзалу. Ніхто не постраждав.

У селищі Чернещина Ізюмського району внаслідок обстрілу горів будинок. 71-річна жінка отримала поранення. Її госпіталізували.

Також через ворожий обстріл селища Петропавлівка, попередньо, зруйновано 4 приватних житлових будинки та 6 пошкоджено. Постраждалих та загиблих немає.

Доповнення

Голова Харківської ОВА також повідомив, що у Печенігах Чугуївського району автомобіль дорожньої служби підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Постраждав водій чоловік 53 років. Його госпіталізували із пораненнями.

Додамо

У Харківській області 15-річного хлопця госпіталізували з опіками тіла. Як повідомили у поліції Харківської області, підліток знайшов порох у пакеті та кинув його в багаття.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Над Миколаївщиною вночі збили 5 ворожих «шахедів»

     • 222762 переглядiв