ukenru
ogolosheno-sklad-zhuri-natsvidboru-na-dityache-yevrobachennya-2019

Оголошено склад журі нацвідбору на Дитяче Євробачення-2019

 • 12669 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Суспільний мовник оголосив склад оргкомітету, який обиратиме представника від України для участі в дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2019. Про це повідомила прес-служба НСТУ, передає УНН.

Так, до складу професійного оргкомітету увійшли: співачка й член правління UA: Суспільне мовлення Олександра Кольцова, українська співачка та представниця України на Євробаченні-2010 Alyosha, співак і композитор Adam, співачка та композиторка Tanya Sha, музичний продюсер розважального напряму UA: Суспільне мовлення Олександр Стасов, голова делегації Дитячого Євробачення-2019 від України Оксана Скибінська та виконавчий продюсер розважального напряму UA: Суспільне мовлення Станіслав Медведєв.

З-поміж усіх заявок, що будуть подані на нацвідбір міжнародного пісенного конкурсу Дитяче Євробачення-2019, оргкомітет обере шорт-лист фіналістів, чиї імена оголосить на сайті junior.eurovision.ua.

Нагадаємо, стартував прийом заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2019 8 липня. Заявки на участь приймаються до 8 серпня включно.

Додамо, що у 2019 році пісенний конкурс прийматиме Польща.

Українські Національні Новини

Суспільство