odyn-udar-himars-znyshchyv-90-rosiiskykh-viiskovykh-u-khersonskii-oblasti-andriushchenko

Один удар "HIMARS" знищив 90 російських військових у Херсонській області – Андрющенко

 • 21488 переглядiв

Півторатижня тому в Херсонській області в результаті точного удару "HIMARS" було знищено 90 російських військових, що підтвердив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, посилаючись на дані ворожої розвідки. Українські військові продовжують завдавати ударів по позиціях противника, в той час, як російські війська п'ють та б'ють по власним бригадам.

Влучний удар "HIMARS" знищив дев’ять сотень окупантів на лівому березі Херсонщини півтора тижня тому. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, посилаючись на дані розвідки в тилу ворога, передає УНН.

Наші кореспонденти з окупованого берегу Дніпра на Херсонщини підтверджують загибель 90 окупантів від одного удару Хімери та нескінченно жаліються що їм п#зда на все і всіх... Не дивно, що у Z-воєнкорів в порядку денному дописів Кринки якось дивно обходять стороною. Мабуть, певні реакції хлібала не дозволяють написати щось.

– написав Андрющенко у своєму телеграм.

Деталі

Відповідно до даних з опублікованих ним скріншотів переписки ворога, випадок з успішним ураженням позицій ворога на окупованій території Херсонщини не поодинокий. Українські військові з допомогою ударних дронів та артилерії постійно цілять по місцям дислокації ворога.

Крім того, штурмовики росіян систематично нищать самі себе: стріляють по своїм же бригадам з мінометів, та гинуть від надмірного споживання алкоголю.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ціни на номерні знаки: усе, що необхідно знати — МВС

     • 32816 переглядiв

    Фракція "Слуга Народу" призупинила членство нардепа Одарченка

     • 25160 переглядiв