ukenru
odna-iz-zemel-nimechchyny-vymahatyme-vid-pretendentiv-na-hromadianstvo-pidtrymuvaty-izrail

Одна із земель Німеччини вимагатиме від претендентів на громадянство підтримувати Ізраїль

 • 57761 переглядiв

Зараз Саксонія-Ангальт вимагає від претендентів на громадянство надати письмове визнання права Ізраїлю на існування, оскільки антисемітизм є фактором, що впливає на процес натуралізації.

Земля Саксонія-Анхальт у східній Німеччині вимагатиме від осіб, які хочуть стати натуралізованими громадянами, письмового підтвердження того, що вони визнають право Ізраїлю на існування. Про це повідомило Центральнонімецьке радіо MDR з посиланням на заяву міністерки внутрішніх справ землі Саксонія-Ангальт Тамари Цішанг, передає УНН.

Будь-хто, хто подає заяву на натуралізацію в Саксонії-Анхальт, тепер має взяти на себе зобов’язання щодо права держави Ізраїль на існування 

- зазначила Тамара Цішанг.

Деталі

В указі МВС Саксонії-Анхальт зазначено, що право ізраїльської держави на існування є державним мотивом Німеччини. Тому претендентів на отримання громадянства повинні письмово підтвердити, "що вони визнають право Ізраїлю на існування та засуджують будь-які зусилля, спрямовані проти існування держави Ізраїль".

Крім того там йдеться про те, що при натуралізації варто звернути увагу на те, чи є докази антисемітських настроїв серед заявників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через загрозу терактів Німеччина посилила охорону різдвяних ярмарків

Ганна Оніщенко

Новини Світу