ukenru
ne-mozhut-zhiti-bez-vina-podruzhzhya-bekkhemiv-otrimalo-dozvil-na-budivnitstvo-gigantskogo-vinnogo-lokhu

Не можуть жити без вина: подружжя Бекхемів отримало дозвіл на будівництво гігантського винного льоху

 • 11150 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Подружжя Бекхемів отримали дозвіл на будівництво велетенського винного льоху в своєму будинку, який входить до переліку історичних британських будівель, захищених законом. Про це пише thedrinksbusiness.com, повідомляє УНН.

Деталі

Подружжя Бекхемів планує збільшити свій теперішній винний льох в Оксфордширі до 117 кв. м, щоб він міг вмістити понад 7 000 пляшок.

Бекхеми відомі любов'ю до вина та регулярно публікують у соціальних мережах алкогольні напої зі своїх особливих подій.

У 2019 році Вікторія Бекхем розповіла в ефірі ITV, що вживання червоного вина — це її власний спосіб зберегти тіло "танцівниці". Девід Бекхем навіть купив Вікторії виноградник у долині Напа як подарунок на її 34-й день народження, що виготовляє вино виключно для їхньої родини, і воно не доступне для продажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі захопив алкогольний челлендж Кемерон Діаз: п'ємо без рук 

При цьому, як пише видання, Бекхеми не самотні в бажанні мати велетенський винний льох. Зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон має у своєму маєтку в Лос-Анджелесі винний льох площею 150 кв.м. і фонтан "Маргарити".

Доповнення

Нагадаємо, колекцію українських винних напоїв Caprizo поповнила пікантна новинка з європейських сортів винограду “Мускат”. 

Цікаво, що тренд на різнокольорові винні напої лише набирає обертів

Раніше УНН зібрав список "найінстаграмніших" алкогольних напоїв. 

Українські Національні Новини

Новини Світу