nayev-rf-shukaye-slabki-mistsya-na-pivnochi-u-prikordonni-fiksuyutsya-sprobi-proniknennya-drg

Наєв: рф шукає слабкі місця на півночі, у прикордонні фіксуються спроби проникнення ДРГ

 • 428363 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН.  Армія рф не полишає спроб знайти слабкі місця в обороні на Чернігівському та Сумському напрямках. У прикордонні фіксується проникнення ДРГ, але всі спроби були невдалі. Про це заявив командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, пише УНН.

Цитата

«російська федерація не полишає спроб знайти слабкі місця у нашій обороні безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках. У прикордонні фіксується проникнення диверсійно-розвідувальних груп, але всі спроби були невдалими», - повідомив Наєв.

Він заявив, що вживаються всіх необхідних заходів щодо посилення оборонних спроможностей у тісній взаємодії з головами військових адміністрацій щодо збільшення кількості невибухових інженерних загороджень, а також встановлення додаткових камер спостереження.

«З огляду на зазначене, можна впевнено сказати, що у разі спроби перетину будь-якої ділянки державного кордону ворог успіху не матиме. Якщо ж рівень загрози зростатиме, Генеральним Штабом ЗСУ передбачено підсилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України», - зазначив Наєв.

Доповнення

19 липня Наєв повідомляв, що Україна посилює ділянки державного кордону через прибуття найманців пвк «вагнер» євгена пригожина на територію білорусі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині ворожий ракетний удар знищив дві пожежні машини

     • 148256 переглядiв

    Окупанти на Луганщині посилюють пропускний режим - ОВА

     • 200288 переглядiв