ukenru
navalnogo-trimayut-v-tranzitniy-zoni-aeroportu-vkhid-tudi-zaboroneniy-advokat

Навального тримають в транзитній зоні аеропорту, вхід туди заборонений - адвокат

 • 40787 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Зараз Олексій Навальний знаходиться в транзитній зоні аеропорту, вхід туди заборонений. Про це "Медузе" повідомила адвокат Навального Ольга Михайлова, передає УНН.

"...зараз Олексій Навальний знаходиться в транзитній зоні аеропорту; вхід туди заборонений. Закордонний паспорт політика знаходиться у прикордонників", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Навального: у Москві затримали більше 60 осіб

Як повідомляв УНН, Навального затримали у "Шереметьєво" під час паспортного контролю. Згодом російська служба виконання покарань офіційно заявила про затримання Навального.

Перед затриманням російський опозиціонер Олексій Навальний в аеропорту Шереметьєво дав короткі коментарі журналістам. Він зауважив, що це найкращий його день за останні п'ять місяців, а також додав, що нічого не боїться.

Раніше ФСВП заявила, що "зробить все дії по затриманню" Навального до рішення суду про заміну йому умовного терміну на реальний по справі "Ів Роше". Відомство попросило призначити політику реальний термін 11 січня, заявивши, що він не виконує обов'язки умовно засудженого і ухиляється від контролю інспекції.

Українські Національні Новини

Політика