ukenru
nastupniy-zavod-tesla-bude-pobudovaniy-u-meksitsi

Наступний завод Tesla буде побудований у Мексиці

 • 1063450 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Наступний завод Tesla зі збирання автомобілів буде розташований у Мексиці неподалік Монтеррея, про це повідомив генеральний директор компанії Ілон Маск, передає УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Наступний завод зі збирання автомобілів Tesla буде побудований у Мексиці. Про це повідомив генеральний директор компанії Ілон Маск.

"Ми дуже схвильовані цим", - сказав Маск під час дня інвестора ."Ми продовжимо розширювати виробництво на всіх наших заводах", - додав Маск.

Зараз компанія має можливість виготовляти близько 2 мільйонів автомобілів на рік на чотирьох заводах: у Фремонті, Каліфорнія; у Шанхаї, Китай; у Остіні, Техас; та у Берліні, Німеччина. Компанія поставила за мету виробляти 20 мільйонів автомобілів на рік. У 2022 році компанія зробила трохи понад 1,3 мільйона автомобілів.

У Tesla не стали коментувати вартість нового заводу. За оцінками компанії, будівництво додаткових заводів, необхідних для досягнення мети у виробництві 20 мільйонів автомобілів. Прогнозують, що це коштуватиме 150-175 мільярдів доларів, включаючи 28 мільярдів доларів інвестицій.

Нагадаємо

Акції електромобільного гіганта Tesla зросли майже на 70% за перші два місяці 2023 року.

Українські Національні Новини

Технології