naslidky-vchorashnoi-ataky-rf-po-odesi-fihel-rozpoviv-detali

Наслідки вчорашньої атаки рф по Одесі: Фігель розповів деталі

 • 33796 переглядiв

Внаслідок російської ракетної атаки на Одесу загинула 21 людина, в тому числі рятувальник, і ще 38 отримали поранення, 11 з них - у важкому стані.

Кількість жертв російської ракетної атаки по Одесі зросла до 21. Сьогодні в лікарні помер 39-річний рятувальник. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" розповів заступник голови Одеської облдержадміністрації Андрій Фігель, передає УНН.

Він уточнив, що станом на зараз 38 людей знаходяться у медзакладах.

"За уточненою інформацією, 11 людей перебувають у важкому стані. Наші лікарі роблять все можливе і не можливе, аби врятувати людські життя", - каже Фігель.

Серед постраждалих - четверо співробітників ДСНС та один водій швидкої. Двоє рятувальників у важкому стані, всі інші - в стані середньої важкості, інформує Фігель

Він також розповів, що внаслідок атаки рф зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного призначення, пошкоджено щонайменше 10 житлових будинків, станцію ТО, газопровід низького тиску, автівку швидкої допомоги, а також пожежно-рятувальні автомобілі

Нагадаємо

Як повідомлялося, 15 березня російські війська здійснили удар по Одесі балістикою - ракетами "Іскандер-М" з тимчасово окупованого Криму.

Раніше було відомо, що внаслідок ракетної атаки рф на Одесу загинуло 20 людей, поранень зазнали 75 осіб.

Популярні

Новини по темі

У Борисполі на залізниці зійшла з рейок цистерна для палива

 • 104287 переглядiв