nash-kolektyv-ne-pidtrymuie-tsiu-initsiatyvu-kompaniia-z-brovariv-pro-mozhlyvu-zminu-nazvy-mista-na-brovari

Наш колектив не підтримує цю ініціативу – компанія з Броварів про можливу зміну назви міста на Броварі

 • 66654 переглядiв

Представники бізнесу, які працюють у Броварах, зокрема ТОВ "Віво-Актив", не підтримують ініціативу щодо зміни назви міста на Броварі через потенційні додаткові фінансові витрати та більш нагальні проблеми під час російського вторгнення.

Представники бізнесу, який працює у Броварах, не підтримують ініціативу деяких народних депутатів щодо зміни назви міста на Броварі. Зокрема, проти виступає колектив ТОВ "Віво-Актив". Про це йдеться у відповіді компанії, яка спеціалізується на виробництві заквасок для кисломолочних продуктів, на запит УНН.

"Колектив підприємства ТОВ "Віво-Актив" не підтримує перейменування Броварів на Броварі", - йдеться у відповіді.

У компанії зазначили, що у разі зміни назви міста їм доведеться зіткнутися з додатковими фінансовими витратами.

До того ж, під час повномасштабного російського вторгнення, представники влади мають займатися вирішенням більш нагальних питань.

"Додаткові фінансові витрати негативно позначаться на результативності діяльності нашого підприємства, дохід якого зменшився на 50% з 2022 року.

Вважаємо, що в умовах повномасштабного російського вторгнення на нашу територію, є більш важливі питання для діяльності народних депутатів та міської влади Броварів", - додали в компанії.

Сумнівні політичні бали: як одна партія намагається позбавити голосу жителів Броварів05.07.24, 13:59

Додатково

Депутати Броварської міської ради, з якими поспілкувався УНН, теж виступають проти ініціативи групи народних депутатів на чолі з представником фракції "Голос" Романом Лозинським, які  зареєстрували у Верховній Раді постанову про перейменування Броварів на Броварі.

Депутат Олександр Каштанюк вважає, що жодних підстав для перейменування міста Бровари на Броварі немає. Аргументи, які наводять народні депутати - автори відповідної постанови, висмоктані з пальця.

Його колега Лідія Сенько зазначає, що піднімати питання перейменування міст зараз зовсім не доречно. Нині треба усі зусилля спрямувати на підтримку Збройних сил України. А вже після перемоги розбиратися із назвами населених пунктів.

Депутат Ігор Кравцов стверджує, що перейменування створить додаткові труднощі для керівників деяких комунальних установ і некомерційних підприємств. Частина медичних працівників навіть може залишитися без зарплати.

Категорично проти перейменування виступають відомі броварчани: багаторазовий чемпіон Європи та світу з плавання Олег Лісогор, майбутня учасниця Олімпійських ігор в Парижі, борчиня Аліна Грушина (Акобія), ексчемпіон світу з боксу серед професіоналів Юрій Нужненко та багато інших.

"А де вони відкопали, що Броварі?": що мешканці Броварів думають про ініціативу перейменування міста (відео)01.07.24, 14:36

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    рф втратила 1100 військовослужбовців за добу

     • 18409 переглядiв