ukenru
nardepi-priynyali-poryadok-denniy-9-sesiyi-vru

Нардепи схвалили порядок денний 9-тої сесії ВРУ

 • 8134 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Верховна Рада України прийняла проект постанови про порядок денний 9 сесії. За відповідне рішення проголосували 227 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

За словами спікера парламенту Андрія Парубія, прийняття порядку денного розблокувало розгляд питання оновлення складу ЦВК.

Також нардепи планують внести зміни до Земельного та Лісового кодексів України, до Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" щодо забезпечення умов розвитку містобудівної діяльності та міського господарства Житлового кодексу Української РСР (щодо визначення порядку виключення житлових будинків (їх частин), квартир зі складу житлового фонду та переведення житлових будинків і приміщень у нежитлові та нежитлових до складу житлових), до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до Конституції України (щодо правосуддя)" (в частині удосконалення діяльності Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів) у Проект "Закону про внесення змін до Конституції України" (щодо децентралізації влади) та у  Проект "Закону про внесення змін до Конституції України" (в частині скасування депутатської недоторканності) (проект н.д. Ю.Левченка надано 24.07.2017, висновок Конституційного Суду України – 03.07.2017, пропозиції Комітету – 13.07.2018), до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заміни довічного позбавлення волі більш м'яким покаранням" з пропозиціями Президента України від 17.12.2015 (надано 22.12.2015, подання Комітету – 19.06.2018) та до Закону України "Про приватну детективну (розшукову) діяльність" з пропозиціями Президента України від 03.06.2017 (надано 07.06.2017, подання Комітету – 21.12.2017).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій розповів, коли Рада розгляне законопроект про мову

Нагадаємо, сьогодні парламент прийняв закон № 3815-д про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту окремих категорій осіб з-поміж жертв нацистських переслідувань та політичних репресій з техніко-юридичними правками. За відповідний документ проголосували 243 народних депутатів

Крім того, цієї п’ятниці, 21 вересня, у Верховній Раді буде представлено проекту закону про Державний бюджет України на 2019 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій назвав головні законопроекти цієї осені

Українські Національні Новини

Політика