ukenru
nardepi-oburilisya-scho-yaremenko-dosi-keruye-komitetom-ta-sche-y-khamit

Нардепи обурилися, що Яременко досі керує комітетом та ще й хамить

 • 14958 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Голова парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко продовжує керувати комітетом та ще й дозволяє собі "хамську манеру" при спілкуванні з колегами. Про це заявила народний депутат ("Європейська солідарність"), член цього комітету Марія Іонова з парламентської трибуни, передає кореспондент УНН.

"Пан Яременко вчора він знову головував на комітеті. І, чесно кажучи, він продовжив вести себе з депутатами в дуже хамській манері. Вимагаємо, щоб його або тимчасово замінив перший заступник, пан Немиря, або фракція обрала нового голову комітету", - заявила Іонова.

За її словами, після секс-скандалу Яременко сам мав би скласти повноваження і піти з посади в комітеті. Саме цього, за її словами, очікували від нього колеги по комітету.

Нагадаємо, окрім заміни голови парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдана Яременка, народні депутати планують зробити ще декілька ротацій у комітетах.

Фракція "Слуга народу" планує провести праймеріз щодо обрання нового голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва на зміну Богдану Яременку.

Українські Національні Новини

Політика