nardep-vid-opzzh-oleksandr-ponomarov-zatyaguye-protses-obrannya-yomu-zapobizhnogo-zakhodu-dbr

Нардеп від "ОПЗЖ" Олександр Пономарьов затягує процес обрання йому запобіжного заходу - ДБР

 • 188566 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Народний депутат України від забороненої проросійської партії «ОПЗЖ» Олександр Пономарьов, затягує процес обрання йому запобіжного заходу, повідомила під час телемарафону радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян, передає УНН

Деталі

З 10 ранку проходиться засідання щодо обрання запобіжного заходу Олександру Пономарьову.

“Це народний депутат який підозрюється у державній зраді за матеріалами Державного бюро розслідувань триває процес. Правда уже процес навіть обрання запобіжного заходу говорить про те що сам народний обранець використовує будь-які можливості, щоб затягнути, навіть обрання запобіжного заходу”, - повідомила Сапьян.

Нагадаємо

У понеділок, підозру у державній зраді повідомили чинному народному депутату України від забороненої проросійської партії «ОПЗЖ». Як повідомило УНН джерело в правоохоронних органах, ідеться про нардепа Олександра Пономарьова.

За даними спецслужби, встановлено, що під час повномасштабного вторгнення рф цей депутат, перебуваючи на тимчасово окупованій території Запорізької області, добровільно пішов на співпрацю з агресором. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Застрахуйся на 100% — найкращий рецепт для автомобіліста!

     • 247977 переглядiв

    У Греції під час гасіння пожежі впав літак 

     • 242910 переглядiв