namahalys-prorvatys-do-moldovy-dvoie-cholovikiv-z-drabynoiu-shturmuvaly-protytransportnyi-riv-yikh-zatrymaly-z-postrilamy

Намагались прорватись до Молдови: двоє чоловіків з драбиною "штурмували" протитранспортний рів, їх затримали з пострілами

 • 24248 переглядiв

Двоє чоловіків із Запорізької області були затримані на державному кордоні під час спроби незаконного перетину кордону з придністровським регіоном Молдови за допомогою телескопічної драбини для подолання протитранспортного рову, їм було пред'явлено адміністративні звинувачення.

Тандем "спортсменів" затримали на державному кордоні - чоловіки з драбиною в руках намагалися подолати протитранспортний рів, передає УНН із посиланням на Держприкордонслужбу.

Деталі

Двоє мешканців Запорізької області, спланувавши маршрут до придністровського регіону Молдови, попіклувалися про свою всюдихідність та екіпірувалися телескопічною драбиною.

"Наче на змаганнях вони долали перешкоди бездоріжжям, але на крайньому етапі – подолання рову, були "дискваліфіковані" прикордонниками. Сигналом для завершення "забігу" стали попереджувальні постріли, оскільки порушники не реагували на законні вимоги про зупинку", - повідомили прикордонники.

На кордоні з Молдовою затримали чотирьох порушників у рясах12.12.23, 10:57

За злісну непокору законному розпорядженню прикордонників та спробу незаконного перетинання кордону стосовно чоловіків складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 185-10 та ч. 2 ст. 204-1 КУпАП.

Справи скеровані до суду.

Популярні

Новини по темі