nalypannia-mokroho-snihu-ta-ozheled-ukrainu-chekaie-try-dni-nehody

Налипання мокрого снігу та ожеледь: Україну чекає три дні негоди

 • 127952 переглядiв

Україна готується до трьох днів негоди з мокрим снігом, небезпечною ожеледицею та перепадами температур, зокрема, снігом та ожеледицею, що ускладнить рух транспорту. У східних регіонах також можливі сильні пориви вітру.

В Україні очікується три дні негоди – налипання мокрого снігу, ожеледь та зниження температури, передає УНН із посиланням на Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, сьогодні у північних, Вінницькій та Харківській областях сніг, у більшості центральних, східних та південних областей сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; у західних областях без істотних опадів, на Закарпатті та Прикарпатті туман, на східі та південному-східі країни місцями пориви вітру 15-20 м/с.

У суботу на Лівобережжі, в неділю на сході країни сніг, подекуди з дощем, на решті території без істотних опадів. Температура у північних та західних областях вночі 4-10° морозу, вдень 1-7° морозу, в центральних та східних областях вночі та вдень 0-6° морозу, на півдні країни 0-5° тепла, додали в Укргідрометцентрі.

На дорогах більшості областей місцями ожеледиця.

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині працює ППО

     • 125565 переглядiв

    8 грудня: День Брауні, День мандрівника у часі

     • 53523 переглядiв