nad-mikolayivschinoyu-vnochi-zbili-5-vorozhikh-shakhediv

Над Миколаївщиною вночі збили 5 ворожих «шахедів»

 • 222762 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Сили оборони у ніч на п’ятницю збили 5 ударних дронів «Shahed-136/131» у небі над Миколаївською областю. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНН. Внаслідок падіння уламків загорілась будівля на території базі відпочинку.

Цитата

«Вночі, 7 липня, з 00:40 по 01:20 противником було здійснено атаку ворожими ударними БпЛА «Шахед-136» по місту Очаків. Силами за засобами протиповітряної оборони було знищено п’ять дронів. Внаслідок падіння уламків відбулося займання будівлі корпусу на території бази відпочинку та займання стерні, які були оперативно ліквідовані. Детальна інформація щодо наслідків руйнувань та постраждалих уточнюється», - написав Кім у Telegram.

Доповнення

Також він повідомив що протягом дня, вночі та сьогодні вранці ворог завдавав артилерійських обстрілів по місту Очаків Очаківської громади. Внаслідок обстрілів пошкоджено житлові будинки, відбулося займання одноповерхового складського приміщення та виникла пожежа сухої трави на відкритій території.
Наразі відомо про одного постраждалого, який отримав легкі поранення, зазначив Кім.

Також протягом четверга фіксувалися обстріли по акваторії Очаківської громади. Ворожі артилерійські удари завдавалися по береговій лінії Куцурубської громади. Постраждалих немає.

У ніч на п'ятницю відбувся обстріл населених пунктів Горохівської громади ракетами С-300. Внаслідок чого в одному населеному пункті зруйновано базу сільгосподарського господарства - знищено склади, техніку та зерно. Попередньо без постраждалих.

В іншому населеному пункті на місці влучання в радіусі 200 м пошкоджені всі вікна житлових будинків та уламками пошкоджено газопровід. Попередньо без постраждалих, наголосив Кім.

Доповнення

У небі над Україною у ніч на 7 липня знищено 12 з 18 запущених російськими військами ударних дронів типу "Shahed", повідомили в п'ятницю у Повітряних силах ЗСУ.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Над Миколаївщиною вночі збили 5 ворожих «шахедів»

     • 222762 переглядiв

    Зеленський та Ердоган зустрінуться сьогодні в Стамбулі

     • 845111 переглядiв

    Після ракетної атаки рф на Львів 16 людей у лікарні

     • 368371 переглядiв